İçeriğe geç

1000 Tl Uçak Bileti Kaç Mil

1000 TL kaç mil eder?

Mil kullanımı Garanti BBVA üye işyerlerinde geçerlidir. Kazanılan her 100 mil 1 TL değerindedir. Mil kullanım kampanyaları 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerlidir. Shop&Fly kredi kartlarınız ile kazandığınız milleri sadece ana kartlarınızda kullanabilirsiniz, ek kartlarınızda kullanamazsınız.

1000 mil puan kaç TL?

Mil ile Öde özelliği kapsamında, dönem içinde yapacağınız en az 400 TL ve üzeri tüm harcamalarınızı Juzdan ve Akbank Mobil kanallarından birikmiş mil puanlarınızla ödeyebilirsiniz. 400 TL için 80.000 mil puan gerekmektedir. 400 TL sonrası her 100 TL için 20.000, 25 TL için 5 mil puan gerekmektedir.

Thy 1000 mil kaç TL?

Kilometre transfer uygulamasında satış bedeli 1’dir.

QNB Finansbank 1 mil kaç TL?

Her 5 TL harcamaya 1 mil! Türk Hava Yolları ile bilet alırken siz de ayrıcalıklısınız!

20.000 mil ile nereye gidilir?

Sadece 20.000 mil ödeyerek vergiler hariç, favorim Zanzibar’a ve safari ülkeleri Tanzanya ve Kenya’ya uçabilirsiniz.

1 uçak bileti Kaç mil?

Örneğin 1.000 TL değerinde uçak bileti aldığınızda 1.000 mil kazanırsınız.

Uçak bileti alırken mil puan nasıl kullanılır?

Topladığınız millerle ödül bileti düzenleyebilir, bilet sınıfınızı yükseltebilir, harcama yapabilir, ek bagaj satın alabilir, Cash&Miles ile biletinizin bir kısmını ödeyebilir, uçuşunuz için koltuk seçebilir ve ödül biletinizin vergilerini Tax&Smiles ile ödeyebilirsiniz.

Thy mil ile bilet alma nasıl yapılır?

Cash&Miles nasıl çalışır? Miles&Smiles hesabınıza giriş yapın, istediğiniz uçuşu seçin ve ödeme ekranına gidin. Cash&Miles ile çeşitli mil seçeneklerini kullanarak kaç mil kullanmak istediğinizi seçebilir ve kalan ücreti istediğiniz ödeme yöntemini kullanarak kolayca ödeyebilirsiniz.

Mil nasıl hesaplanır?

Mil nasıl hesaplanır? Mil hesaplanırken, dönüşüm dönüştürülecek uzunluk birimlerine bağlıdır. Örneğin; km’yi mile dönüştürürken, km değeri 1,609344’e bölünmelidir. Mil’i km’ye dönüştürürken, mil değeri 1,609344 ile çarpılmalıdır.

Miller paraya çevrilir mi?

Miller başka üyelere devredilemez. Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarınız ile kazandığınız miller statü miline dönüştürülebilir. Avans miller statü miline dönüştürülemez.

Thy mil dönüştürme nasıl yapılır?

Mil dönüşümleri statü millerine dönüştürülürken Miles&Smiles programının kuralları ve koşulları geçerlidir. Mil dönüşüm süreci tamamlandığında üyelere kısa mesaj (SMS) veya e-posta yoluyla bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Mil dönüşümü Türk Hava Yolları web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden yapılabilir.

Thy ödül bilet kaç mil?

Türk Hava Yolları’ndan ödül bileti Detaylı bilgiPROMOSYON ÖDÜL BİLETİTürkiyeOrta Asya20.000Orta Doğu18.000Kuzey Afrika20.000Orta Afrika25.0009 diğer rota

15000 mil puan kaç TL?

Her 150 mil puan otel, araç kiralama ve tur masraflarınıza 1 TL değerinde!

Garanti Bankası 1 mil kaç TL?

Shop&Fly ile havayolu, duty free ve yurt dışı harcamalarınızda 1 TL karşılığında 1 mil, yurt içi seyahat, eğlence ve restoran harcamalarınızda 1 TL karşılığında 0,75 mil, diğer sektörlerdeki harcamalarınızda ise 1 TL karşılığında 0,4 mil kazanabilirsiniz.

Türk Hava Yolları Mil Nasıl Kazanılır?

Türk Hava Yolları kanallarından** satın aldığınız uçak biletlerinde, Türk Hava Yolları yolcu programındaki Miles&Smiles üyelik statünüz veya bankamızdaki mil segmentiniz ne olursa olsun, her 5 TL harcamanız karşılığında 1 mil kazanırsınız.

Shop&Miles 1 mil kaç TL?

Shop&Fly ile havayolu, duty free ve yurt dışı harcamalarınızda 1 TL karşılığında 1 mil, yurt içi seyahat, eğlence ve restoran harcamalarınızda 1 TL karşılığında 0,75 mil, diğer sektörlerdeki harcamalarınızda ise 1 TL karşılığında 0,4 mil kazanabilirsiniz.

1000 mil ne kadar ediyor?

Mileage Sales Uygulaması aracılığıyla satın alınan miller ve satın alınan miller için ödenen ücretler iade edilmez. Mil perakende değeri 1000 mil için KDV dahil 30 ABD dolarıdır. Üyeler, kendi hesapları veya seçtikleri üyelerin hesapları için bir takvim yılı içinde üye başına en fazla 50 yatırabilirler.

1 mil ne kadar eder?

Standart kısaltma; (mi). İki farklı uzunluğa ayrılırlar: yasal mil ve deniz mili. Metrik hesaplamada yasal milin uzunluğu 1’dir.

100.000 mil kaç TL Akbank?

Toplanan her 100 mil puan yurt içinde 1 TL, yurt dışında 2 TL olarak kullanılabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Mature Escort